Om mig – Services

Kontakt & Assistance 24/7

  • Ene mand i virksomheden -  direkte kontaktperson 24/7
  • Bor fast i området, gift med italiensk kone, har 2 børn, og er efterhånden mere integreret italiensk end dansk
  • Taler flere sprog flydende - dansk, engelsk, italiensk - og kan "rykke ud" ved akutte behov i lokalområdet
  • Har arbejdet med incoming og DMC arbejde i Toscana og  resten af Mellemitalien i over 10 år
  • Mange års forbindelser til tjenesteydbydere
  • Mange års opfølgning, tilpasning og udvikling af samarbejde mellem italienske lokale serviceudbydere og udenladske kunder

Toscana Network di Palle Dalskov Aabentoft, er ejet og drevet af 
- Palle Dalskov Aabentoft

Født og opvokset i Silkeborg i Danmark - og efter endt uddannelse som pædagog, boet og arbejdet i området mellem Firenze og Lucca siden 2009.

Denne virksomhed startede som en hobby med at finde ferieboliger i nærområdet til familie og venner, og det blev hurtigt klart at jeg bor i et af verdens smukkeste og mest attraktive områder

Efterspørgslen var enorm - ikke kun på ferieboliger, men også på guidede ture, rejselederopgaver , assistance til oversættelse mm.

Grundlag for virksomheden

Da jeg mistede mit daværende job i et lille incoming bureau i Montecatini Terme - havde jeg ikke andet valg end at forsøge mig som selvstændig, og det et er det bedste valg jeg nogen sinde har været tvunget til at tage!

I mit arbejde har jeg altid beskæftiget mig med mennesker inden for pædagogik og uddannelse. Blandt andet var jeg i en årerække projektmanager på internationale kulturudvekslingsprojekter for unge udenlandsstuderende der skulle erhvervspraktik Pistoia provinsen. Hovedopgaver var organisering af bolig, italienske sprogkurser, og krydsmatche praktikanternes kvalifikationer med de italienske arbejdspladsers jobmuligheder. 

At være rådgiver og tutor på disse Disse Erasmus+ projekter som administreres af EU-Kommissionen, - har været min hovedinspirationen.

De har givet mig utroligt meget positiv erfaring og viden om hvor svært det kan være at få de mest simple ting til at hænge sammen når der forskellige kulturer og sprog indover - og specielt hvor let det er at blive misforstået hvis man ikke er systematisk afklaret og afstemt

Visionen

Visionen er til stadighed at indarbejde gennemsigtighed og fælles forståelse mellem kunde og tjenesteudbyder på alle niveauer af et projekt - således at der gives grobund for solide, sikre og langtidsholdbare løsninger.

Alt sammen gennem tillid og brug af vores kompetencer

 

Services

Herunder en række af de mest generelle services indefor turisme som vi hjælper med - men vi hjælper med alt!